Vragen van niks

Ik kom met de auto. Kan ik in de buurt parkeren?

In de straat is meestal voldoende parkeergelegenheid (blauwe zone) en op loopafstand is er een supermarkt waar de auto ook neergezet kan worden.

Wordt de begeleiding vergoed?

Helaas wordt persoonlijke begeleiding niet altijd vergoed door de zorgverzekeraar.

Als je een PGB ontvangt kan individuele begeleiding hier wel van betaald worden. Neem daarover contact op met het zorgloket van jouw gemeente.

Bij HBpunt ben ik onderaannemer en die mogelijkheid kan ook altijd besproken worden. Hou hier wel rekening met een lange wachtlijst...

Vanaf welke leeftijd begeleidt je kinderen?

Ik heb geen leeftijdsgrens. Kinderen zijn net mensen en iedereen vraagt om een eigen aanpak. Het is aan mij om mijn ideeen daarop aan te passen en dat doe ik met veel plezier.

Komen er nog extra kosten bij?

Ik hou erg van duidelijkheid en transparantie. De kosten zijn zoals aangegeven onder het kopje 'prijslijst' . Als hiervan afgeweken wordt gaat dat altijd in overleg.

Wat bedoel je met 'op locatie'? 

Ik heb in principe een eigen ruimte waar alle activiteiten plaats vinden. Maar soms is er meer nodig. In de natuur zijn kan helpen om makkelijker te praten. Soms gaan we naar het wad en gaan we daar op ontdekkingstocht. Een andere keer stoken we een vuurtje in de tuin om aan de praat te raken. Naar buiten gaan, bewegen en ervaren helpt soms.

Wie heeft je logo van het Bureautje van Niks ontworpen?

Ik heb al vaker samengewerkt met Machteld en haar stijl vind ik erg leuk en past ook goed bij mij.  Als je meer van haar wilt weten kun je een kijkje nemen op de website: Machteld Hardick

 

 

 

 

Deel deze pagina